база данных купить
- This topic is empty.
-
作者文章
-
fieryplay_lmMt
訪客Klikam tu od wiosny, wiec chyba moge cos skrobnac. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 3000 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie za to mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Zywe stoly oparte na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Oferta na dzien dobry na FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.
Konto zrobilem w minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.
Na telefonie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.
-
作者文章